Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland: 'Nieuw halloween-spookhuis wordt intens eng'

07-09-2016, 21.51 uur

The Clinic, het nieuwe Halloween-spookhuis van Walibi Holland, wordt niet zomaar een standaard haunted house. "We spreken dan ook niet over een haunted house, maar over een experience", vertelt een woordvoerster. "Het wordt écht intens eng."

De 'kliniek' komt te liggen naast de nieuwe achtbaan Lost Gravity, op de plek van de voormalige Saloon. De afgelopen jaren was daar de voorshow van een 3D-film te vinden. De naastgelegen bioscoop is inmiddels gesloten. Op die plek opent volgend jaar een nieuwe attractie.

Omdat The Clinic officieel geen spookhuis is, zit de nieuwigheid niet inbegrepen bij de all-inclusive R.I.P. Pass. Er moeten aparte kaartjes voor gekocht worden. Die zijn binnenkort verkrijgbaar.

De Halloween Fright Nights beginnen op 8 oktober en duren tot en met 30 oktober, op alle vrijdagen, zaterdagen en zondagen.

Vandaag werd de plattegrond van het horrorevenement gepubliceerd. Daarop staat ook de nieuwe scare zone Pirate's Cove, bij waterbaan Crazy River. Op een groot plein tussen het reuzenrad en de Space Shot komt Twisted Hellfire, waar meesteressen en demonen rondlopen.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be