Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Deze maand elke zondag optredens in Walibi Holland

02-09-2016, 16.31 uur

Walibi Holland staat een maand lang in het teken van artiesten. Onder de noemer 'Super September' zijn er elke zondag optredens van dj's en zangers. Onder andere B-Brave en Ronnie Flex komen langs.

Op zondag 4 september staan zes verschillende diskjockeys op het podium. Zondag 11 september is de boyband Zomaer van de partij en zondag 18 september verzorgen de tieneridolen van B-Brave een optreden. Ronnie Flex sluit de feestmaand op zondag 25 september af.

Hoewel de doelgroep van Walibi Holland voornamelijk bestaat uit pubers en twintigers, geeft het pretpark gratis toegang aan jonge kinderen. In de weekenden van 10 en 17 september mogen alle kinderen tot en met 11 jaar kosteloos naar binnen. Kaarten moeten wel vooraf op internet besteld worden.

Walibi Holland is in september niet dagelijks geopend. Doordeweeks blijven de poorten vaak gesloten. Op de avonden met optredens sluit het attractiepark om 18.00 uur.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be