Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

'Imago van Attractiepark Slagharen is flink verbeterd'

30-08-2016, 21.37 uur

Het gaat goed met het imago van Attractiepark Slagharen. In twee jaar tijd is het Overijsselse pretpark behoorlijk gestegen in een lijst van dagattracties met de sterkste reputatie. Dat blijkt uit een groot merkonderzoek.

Voor het onderzoek ondervroeg Hendrik Beerda Brand Consultancy 1600 Nederlanders. Slagharen stond in 2014 nog op de vijftiende plek in de top vijftig. Nu staat het voormalige Ponypark op plaats tien. Dat is boven Walibi Holland (twaalf), Duinrell (zeventien), Avonturenpark Hellendoorn (negentien) en de Julianatoren (twintig).

Slagharen wordt sinds eind 2014 geleid door directeur Wouter Dekkers. Onder zijn bewind kregen verschillende attracties een opknapbeurt, opende er een waterpark en werden er plannen gemaakt voor de bouw van honderd nieuwe vakantiehuizen en een grote achtbaan.

De Efteling voert de lijst van dagattracties met de sterkste reputatie aan. De top tien bestaat verder uit het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum, Safaripark Beekse Bergen, Madurodam, het Dolfinarium, Apenheul, Artis en Diergaarde Blijdorp.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be