Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Duits attractiepark verhoogt entreeprijs naar 47 euro per persoon

23-08-2016, 09.00 uur

Europa-Park, het grootste attractiepark van Duitsland, wordt volgend jaar duurder dan ooit. In 2017 betalen bezoekers 47 euro per persoon om binnen te komen. Dit seizoen kost een toegangskaartje nog 44,50 euro.

Dat bevestigt een woordvoerder aan fansite Parkerlebnis. Entreebewijzen voor kinderen stijgen met 2 euro, van 38,50 euro naar 40,50 euro. Jaarkaarten gaan 195 euro kosten, 10 euro meer dan nu. Europa-Park opent in 2017 een vliegsimulator van 25 miljoen euro.

In Duitsland zijn Phantasialand en Heide Park op dit moment nog duurder dan Europa-Park. Daar moeten bezoekers dit jaar respectievelijk 45 euro en 46 euro neertellen om binnen te komen. Prijzen voor 2017 zijn nog niet bekend.

Disneyland Paris blijft het duurste pretpark van Europa. Aan de kassa vraagt men daar zonder blikken of blozen 75 euro voor één park en 90 euro voor twee parken. In Nederland is de Efteling met 38,50 euro koploper.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be