Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Coevorden

Nederlands Plopsa-pretpark opent nieuwe attractie

04-10-2016, 12.53 uurBeeld: Bob Van Dyck

Het Drentse pretpark Plopsa Indoor Coevorden heeft een nieuwe attractie. Onlangs opende Heidi's Dierenweide, een kleinschalige kinderboerderij in de stijl van de Studio 100-animatieserie Heidi.

De afwerking is nog niet helemaal compleet, vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Er worden binnenkort nog decoraties geplaatst van de personages uit de serie", zegt ze. De weide is al wel toegankelijk voor bezoekers.

Plopsa Indoor Coevorden is het enige Plopsa-pretpark in Nederland. Er staan onder meer een kinderachtbaan, een vrijevaltoren, een zweefmolen en een draaiend schommelschip. Het park is grotendeels overdekt.

Enkele jaren geleden had de Plopsa-groep nog de ambitie om een bestaand Nederlands attractiepark over te nemen.



Meer Plopsa Indoor Coevorden
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be