Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland bevestigt: nieuwe houten achtbaan pas open in voorjaar 2017

28-07-2016, 18.48 uur

Er is eindelijk duidelijkheid over de opening van de nieuwe houten achtbaan Heidi The Ride in Plopsaland De Panne. De rollercoaster gaat open in de eerste helft van april 2017, tijdens de paasvakantie. Dat heeft het Vlaamse pretpark zojuist bekendgemaakt in een persbericht.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de trekpleister deze maand operationeel zou zijn. Vanwege problemen met de milieuvergunning van het park werd de opening voor onbepaalde tijd uitgesteld. Nu is duidelijk dat Heidi The Ride pas over ruim acht maanden toegankelijk is.

Plopsaland wilde de achtbaan deze zomer 'kaal' opleveren. Het bijbehorende themadeel Heidiland, vormgegeven als een Zwitsers bergdorp, zou later aangekleed worden. Door het uitstellen van de openingsdatum is er nu genoeg tijd om het hele gebied te decoreren.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be