Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Neem een kijkje in het nieuwe themagebied van Europa-Park

13-07-2016, 07.00 uur

Europa-Park heeft er een nieuw themagebied bij: Ierland. Het veertiende themadeel in het Duitse pretpark is gisteren officieel geopend. Er staan verschillende kinderattracties in Ierse stijl, waaronder een bescheiden achtbaan en een draaiend schommelschip.

Ierland omvat verder een tractorrit, een bootjesmolen, een kleine valtoren, glijbanen, speeltoestellen en draaimolens. Souvenirwinkels en horecagelegenheden maken het plaatje compleet. Hoogtepunt voor de ouders: de Ierse pub The O'Mackay's, waar onder andere Guinness wordt geserveerd.

De zone wordt gedomineerd door boerderijdieren en boten. Vanaf vandaag mogen alle bezoekers komen kijken. Het nieuwe themaland ligt naast het Engelse gebied. Op dezelfde locatie was tot vorig jaar Kinderland te vinden.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be