Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pairi Daiza

Roofvogel verwondt jongetje (7) in Belgisch dierenpark

11-07-2016, 14.14 uur | Reacties

Een 7-jarig jongetje is lichtgewond geraakt tijdens een roofvogelshow in het Belgische dierenpark Pairi Daiza. Ene Maddox kreeg een tik van de snavel van een gier. Het slachtoffer liep een paar schrammen op onder zijn neus en oog.

Volgens Maddox' moeder werd het jongetje aangevallen door het dier, maar het park ontkent dat. "Ze minimaliseren het incident", beweert de bezorgde moeder.

"De gier, die al drie jaar vliegt zonder problemen, raakte uit balans en landde in het publiek", luidt de verklaring van Pairi Daiza. De hele familie is uitgenodigd om een keer gratis terug te komen, zodat het jongetje over zijn roofvogelangst heen kan komen.

Meer Pairi Daiza
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be