Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Dronken meisje (17) botst op kermiskraam: twee gewonden

04-07-2016, 13.42 uur

Een 17-jarig meisje is zondagavond met een quad bovenop een kermiskraam geknald. Dat gebeurde op de kermis in het Zeeuwse Kloosterzande. Het meisje had te veel gedronken, meldt de politie.

De beschonken meid verloor de macht over het stuur en klapte bovenop een kraam met een hengelspel. Twee mannen van 19 en 24 jaar zaten als passagiers op de quad. Zij raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 23.30 uur. Er werden drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

Zowel de quad als de kraam raakte beschadigd. De afwikkeling van de schade gebeurt volgens de politie onderling tussen de betrokken partijen.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be