Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Ierse sferen in Duitsland: nieuw themagebied Europa-Park volgende week af

04-07-2016, 16.33 uur

Een nieuw themagebied in het Duitse pretpark Europa-Park is bijna af. Op dinsdag 12 juli opent het veertiende land van Europa-Park: Ierland. In het themadeel komen onder andere een kinderachtbaan, een tractorrit en een draaiend schommelschip te staan.

Het schip heet Dancing Dingie. De achtbaan gaat door het leven als Ba-a-a-Express. Er zijn in het gebied ook een grote speelhal en een restaurant te vinden. Ierland vervangt de themazone Kinderland.

Eigenlijk had Ierland al in het voorjaar af moeten zijn. Vanwege problemen met de vergunningen liepen de werkzaamheden vertraging op.

Op social media werd eerder gesuggereerd dat Europa-Park zich bij het ontwerpen van een van de attracties heeft laten inspireren door Baron 1898 in de Efeling.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be