Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Drievliet opent twee nieuwe attracties

25-06-2016, 17.59 uur

De nieuwe attracties van Drievliet zijn open. Het Haagse familiepark nam deze week twee nieuwigheden in gebruik: de twaalf meter hoge draaiende vrijevaltoren Chute en de fietsmolen Tijdmachine, waarin passagiers omhoog vliegen als ze harder trappen.

De komst van de twee rides was al in maart aangekondigd, maar de opening liet op zich wachten. Decoratiebedrijf Jora Vision heeft de attracties aangekleed rond het thema 'tijdreizigers'.

Chute werd geleverd door fabrikant Zierer uit Duitsland. Vergelijkbare attracties staan in onder meer in Europa-Park, Phantasialand en verschillende Plopsa-pretparken. De Tijdmachine, vergelijkbaar met de Slagharen-attractie Magic Bikes, komt van het Italiaanse bedrijf Zamperla.

Meer Familiepark Drievliet
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be