Walibi Holland

Walibi Holland geeft gratis condoom aan meisje met kapotte telefoon

23-06-2016, 17:16 uur | Reacties

Een 15-jarig meisje is boos op Walibi Holland omdat haar telefoon kapot is gevallen in het station van een achtbaan. Het pretpark weigert daarvoor op te draaien. Wel krijgt het meisje twee vrijkaartjes, een trui, een telefoonhoesje en een condoom van Walibi.

Dat is te zien in een aflevering van de YouTube-serie #BOOS van omroep BNN. Ene Kayleigh merkte na een ritje in de nieuwe achtbaan Lost Gravity dat haar tas uit een bagagerek op de grond was gevallen, waardoor het scherm van haar telefoon niet meer werkte. Een onoplettende medewerker zou de schuldige zijn.


ZIE OOK: Bezoekers Walibi Holland gaan 'hard': pretpark verkoopt speciale Walibi-condooms

Walibi besloot om het 600 euro kostende toestel niet te vergoeden. Wel kreeg het meisje na lang zeuren twee vrijkaartjes. Daar nam ze echter geen genoegen mee, waarna ze presentator Tim Hofman inschakelde.

Hofman besloot het attractiepark te vereren met een bezoekje. Hij ging gewapend met verborgen camera's én een heleboel hatelijke flyers en posters naar binnen, maar daar was een woordvoerster van Walibi niet van gediend.ZIE OOK: Walibi Holland waarschuwt bezoekers: dit gebeurt er met je telefoon in de achtbaan

Reacties