Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland geeft gratis condoom aan meisje met kapotte telefoon

23-06-2016, 17.16 uur

Een 15-jarig meisje is boos op Walibi Holland omdat haar telefoon kapot is gevallen in het station van een achtbaan. Het pretpark weigert daarvoor op te draaien. Wel krijgt het meisje twee vrijkaartjes, een trui, een telefoonhoesje en een condoom van Walibi.

Dat is te zien in een aflevering van de YouTube-serie BOOS van omroep BNN. Ene Kayleigh merkte na een ritje in de nieuwe achtbaan Lost Gravity dat haar tas uit een bagagerek op de grond was gevallen, waardoor het scherm van haar telefoon niet meer werkte. Een onoplettende medewerker zou de schuldige zijn.

Walibi besloot om het 600 euro kostende toestel niet te vergoeden. Wel kreeg het meisje na lang zeuren twee vrijkaartjes. Daar nam ze echter geen genoegen mee, waarna ze presentator Tim Hofman inschakelde.

Hofman besloot het attractiepark te vereren met een bezoekje. Hij ging gewapend met verborgen camera's én een heleboel hatelijke flyers en posters naar binnen, maar daar was een woordvoerster van Walibi niet van gediend.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be