Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
WasteWorld

Plannen gepresenteerd voor nieuw Tilburgs pretpark WasteWorld

23-06-2016, 23.27 uur

Een pretpark met als thema 'afval', zou dat kunnen werken? Vandaag zijn plannen gepresenteerd voor het themapark WasteWorld. Het moet een interactieve beleving worden met attracties rond het thema afval, recycling en energie, gelegen in Tilburg.

Het prille concept wordt ontwikkeld door een zestal ondernemers. De beoogde locatie is een voormalig militair complex in Tilburg-Noord, op iets meer dan vijf minuten rijden van de Efteling.

De initiatiefnemers mikken op gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar, samen met hun grootouders. Er moeten onder meer een doolhof en simulatorachtige attractie over ruimteafval komen.

Hoewel het project veel weg lijkt te hebben van een publiciteitsstunt, zouden de plannen bloedserieus zijn. De organisatoren zoeken nog investeerders. Over ongeveer een half jaar moet er een ondernemersplan op tafel liggen.

Meer WasteWorld
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be