Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Chessington World of Adventures Resort

Bekende voetballer smokkelt cocaïne naar binnen bij familiepretpark

23-06-2016, 20.10 uur

Een bekende Britse voetballer is betrapt bij het naar binnen smokkelen van cocaïne bij een Engels familiepretpark. Voormalig Premier League-speler Marcus Bent bleek de verboden drug op zak te hebben tijdens een bezoek aan themapark Chessington World of Adventures.

Dat melden Britse media. De 38-jarige voetballer, die 113 doelpunten voor veertien verschillende clubs op zijn naam heeft staan, kreeg een boete van ruim 500 euro. Hij moest een nacht in de cel doorbrengen. Het voorval vond afgelopen maandag plaats.

Het is niet voor het eerst dat Bent in opspraak komt. In februari werd hij nog veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar vanwege een vechtpartij en het bezit van cocaïne.

Meer Chessington World of Adventures Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be