Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Plopsaland wil pretpark niet het hele jaar door openhouden

19-06-2016, 13.47 uur

Hoewel Plopsaland De Panne investeert in een groot hotel, zijn er geen plannen om het pretpark het hele jaar door open te houden. Een jaarrondopenstelling staat voorlopig niet op de agenda, vertelt directeur Steve Van den Kerkhof. Plopsaland blijft tussen nieuwjaar en Pasen gesloten.

"Uiteraard zal het hotel zelf wel het hele jaar open zijn voor gasten, maar het pretpark zelf blijven we sluiten tussen nieuwjaar en Pasen zodat we de nodige onderhoudswerken kunnen uitvoeren", zegt Van den Kerkhof tegen de krant Het Laatste Nieuws.

Het merendeel van de Europese pretparken is 's winters dicht. Disneyland Paris, de Efteling en Toverland zijn wel het hele jaar door geopend.

Het 16 miljoen euro kostende Plopsa Hotel in De Panne moet met Pasen 2018 af zijn. Er komen 120 kamers, drie restaurants, een bar, vijf vergaderzalen en een ondergrondse parkeerplaats. Het thema wordt theater en musicals. Afgelopen week kwamen de eerste ontwerpen naar buiten.

Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be