Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parques Reunidos

Onderzoek naar mogelijke belastingfraude bij eigenaar Slagharen en Bobbejaanland

17-06-2016, 10.35 uur

Heeft de eigenaar van Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany gesjoemeld met de belasting? Er lopen meerdere onderzoeken naar mogelijke belastingfraude bij pretparkgroep Parques Reunidos.

Spaanse en Duitse autoriteiten nemen de firma onder de loep, meldt de Spaanse krant El País. Er zouden onregelmatigheden zijn gesignaleerd bij de inkomstenbelasting voor de jaren 2009 tot 2012. Ook de btw-afdracht voor 2012 wordt bekeken. Daarnaast richten de onderzoeken zich op de boekhouding van een Duitse dochteronderneming en het Spaanse pretpark Parque de Atracciones de Madrid.

Parques Reunidos omvat meer dan vijftig toeristische attracties in Europa en de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Madrid. Onlangs ging het bedrijf naar de beurs, nadat een overnamepoging op niets was uitgelopen.

Meer Parques Reunidos
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be