Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Bezoekers Europa-Park kunnen niet om EK voetbal heen

10-06-2016, 17.38 uur

In Europa-Park hoeven bezoekers niets van het EK voetbal te missen. Het Duitse attractiepark heeft een bijzondere manier bedacht om de scores van het Europees kampioenschap te tonen: ze worden geprojecteerd op de muren van viersterrenhotel Colosseo.

Gisteravond was daar alvast een voorproefje van te zien. Naast de uitslagen worden ook de vlaggen van de deelnemende landen getoond met behulp van projecties. Er is een groot scherm neergezet waarop de wedstrijden te volgen zijn.

Het EK barst vanavond om 21.00 uur los met de openingswedstrijd tussen Frankrijk en Roemenië. Nederland doet niet mee, België heeft zich wel gekwalificeerd.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be