Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The London Resort

Weer uitstel voor nieuw megapretpark Paramount London

07-06-2016, 22.17 uur

Plannen voor een nieuw megapretpark in Londen hebben opnieuw vertraging opgelopen. De bouwaanvraag voor Paramount London, met vijftig attracties gebaseerd op bekende films en tv-series, wordt op zijn vroegst in 2017 ingediend.

Volgens de initiatiefnemers moeten er opnieuw gesprekken plaatsvinden met lokale autoriteiten, omdat er veel veranderingen zijn doorgevoerd aan het masterplan. Eigenlijk was het de bedoeling om de aanvraag dit jaar in te dienen. De opening zou dan rond 2021 plaatsvinden.

Paramount London wordt gezien als het Britse antwoord op Disneyland Paris, met attracties rond blockbusters als Mission Impossible en Star Trek. Naar schatting bedragen de bouwkosten enkele miljarden euro's.

Meer The London Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be