Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Tapasrestaurant deelt gratis kaarten uit voor Walibi Holland

07-06-2016, 11.42 uur

Gratis naar Walibi Holland? Wie deze maand gaat eten bij tapasrestaurant La Cubanita, krijgt bij aankoop van een menu een gratis kaartje voor het pretpark.

Met een actiecode kunnen klanten van het restaurant op internet een gratis entreebewijs bestellen voor het Summer Vibez-evenement in Walibi. Dat vindt plaats op de woensdagen 20 en 27 juli en 3, 10 en 17 augustus. Normaal gesproken betalen bezoekers 32,50 euro per persoon voor tickets voor het zomerfestival.

Een menu bij La Cubanita kost 29,50 euro op vrijdag en zaterdag en 25 euro op andere dagen. Het restaurant heeft in Nederland 45 vestigingen. Codes zijn inwisselbaar tot en met 17 augustus.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be