Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Magic World of Lights

Het begin van het einde? Magic World of Lights stopt kaartverkoop

06-06-2016, 17.12 uur | Reacties

Hoelang blijft Magic World of Lights in Roermond nog bestaan? Het overdekte lichtfestival kampt al vanaf de opening eind april met extreem lage bezoekersaantallen. Sinds afgelopen weekend is het niet meer mogelijk om online kaarten te bestellen.

Wie op de officiële website probeert een ticket aan te schaffen, komt bedrogen uit. Twee weken geleden werd al bekend dat Magic World of Lights nog maar drie dagen per week open is. Het was eigenlijk de bedoeling dat de lichtattractie dagelijks toegankelijk zou zijn.


ZIE OOK: Lichtfestival Magic World of Lights snijdt in openingstijden

Een kaartje kostte online 12,50 euro per persoon. Magic World of Lights opende op 30 april in een grote blauwe loods naast de Designer Outlet Roermond. Het lichtfestival zou minimaal een jaar open blijven, zei directeur Henri Groels eerder. Hij is stelselmatig onbereikbaar voor commentaar. Ook zijn woordvoerder krijgt hem niet te pakken.

Vorig jaar was op dezelfde locatie het pretpark Yumble gevestigd. Dat ging vier maanden na de opening failliet, eveneens vanwege tegenvallende bezoekerscijfers.

ZIE OOK: Nieuwe attractie Magic World of Lights opent de deuren

Reacties