Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Magic World of Lights

Het begin van het einde? Magic World of Lights stopt kaartverkoop

06-06-2016, 17.12 uur

Hoelang blijft Magic World of Lights in Roermond nog bestaan? Het overdekte lichtfestival kampt al vanaf de opening eind april met extreem lage bezoekersaantallen. Sinds afgelopen weekend is het niet meer mogelijk om online kaarten te bestellen.

Wie op de officiƫle website probeert een ticket aan te schaffen, komt bedrogen uit. Twee weken geleden werd al bekend dat Magic World of Lights nog maar drie dagen per week open is. Het was eigenlijk de bedoeling dat de lichtattractie dagelijks toegankelijk zou zijn.

Een kaartje kostte online 12,50 euro per persoon. Magic World of Lights opende op 30 april in een grote blauwe loods naast de Designer Outlet Roermond. Het lichtfestival zou minimaal een jaar open blijven, zei directeur Henri Groels eerder. Hij is stelselmatig onbereikbaar voor commentaar. Ook zijn woordvoerder krijgt hem niet te pakken.

Vorig jaar was op dezelfde locatie het pretpark Yumble gevestigd. Dat ging vier maanden na de opening failliet, eveneens vanwege tegenvallende bezoekerscijfers.

Meer Magic World of Lights
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be