Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Achtbaanbouwer presenteert hypermoderne nieuwe trein

02-06-2016, 13.40 uur

De 'achtbaantrein van de toekomst' is af. Het Limburgse bedrijf Vekoma ontwikkelde een nieuw soort trein, speciaal bedoeld voor thrill-rollercoasters. Een eerste exemplaar is inmiddels aangekomen in het Poolse pretpark Energylandia.

Vekoma is blij met de zogeheten MK1101-treinen. De moderne karretjes zijn ontworpen om passagiers een groot gevoel van vrijheid en comfort te geven. "Het is een prachtig open design", zei een woordvoerster eerder. "De focus is gelegd op zowel de veiligheid als de ergonomie van het ontwerp." Men garandeert "een uiterst comfortabele ride".

De eerste trein komt op de nieuwe lanceerachtbaan Formula 1 te staan. Inzittenden worden binnen twee seconden gelanceerd met een topsnelheid van 80 kilometer per uur. De felrode coaster van 25 meter hoog en 500 meter lang gaat drie keer over de kop.

Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be