Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Filmpje: Space Shot in Walibi Holland schiet kraai uit de lucht

01-06-2016, 00.15 uur

De Space Shot in Walibi Holland bleek iets te heftig voor een onfortuinlijke vogel. In een filmpje dat vandaag opdook is te zien hoe een kraai op volle snelheid wordt geraakt door een bakje dat omhoog schiet.

Het arme beest viel na de klap uit de lucht. Omstanders die het voorval zagen gebeuren, konden hun lach niet inhouden. Het is niet duidelijk of de pechvogel de aanvaring met de attractie heeft overleefd.

De Space Shot, eind jaren negentig gebouwd door fabrikant S&S Power, haalt tijdens een lancering een topsnelheid van 85 kilometer per uur. De vrijevaltoren is bijna zestig meter hoog.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be