Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Hulpeloos jong katje verdrinkt in kermisattractie

28-05-2016, 14.30 uur

Een jong zwart katje is om het leven gekomen op een Belgische kermis. Het diertje werd vanochtend vroeg aangetroffen in het waterbassin van een kermisattractie in de Vlaamse plaats Lede.

Een alerte buurtbewoonster merkte het levenloze katje op in een bak water die hoort bij een attractie met plastic waterballen, tegenover het gemeentehuis. Ze schakelde daarop de politie in.

De vrouw was erg geschrokken, schrijft een regionale krant. Ze vreest dat het verdronken beestje door toedoen van iemand anders in het water is beland. "Is het jonge dier in het water gesukkeld? En hoeveel heeft het dan geleden? Of is het er door iemand ingegooid?"

Meer kermis
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be