Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Burgers' Zoo probeert iets nieuws: blacklightmusical in het hoogseizoen

21-05-2016, 18.54 uur

Burgers' Zoo gooit het over een andere boeg. Bezoekers kunnen zich in de zomermaanden vergapen aan een professionele theatervoorstelling. Het dierenpark in Arnhem vertoont van half juli tot eind augustus een blacklightmusical met de naam Deep Ocean Monsters.

Daarvoor deed Burgers' een beroep op Van Hoorne Entertainment, onder meer bekend van shows in de Julianatoren in Apeldoorn. De dierentuin wil zich met behulp van het nieuwe entertainment herpositioneren. Toegang zit bij de entreeprijs inbegrepen.

Het verhaal draait om het meisje Zoë, dat na een bezoek aan themagebied Burgers' Ocean droomt over diepzeemonsters en onderwaterwezens. Deep Ocean Monsters wordt meerdere keren per dag opgevoerd.

Voor de educatieve voorstelling wordt een congrescentrum omgebouwd tot theater. De blacklighttechniek is vergelijkbaar met Animagique in Disneyland Paris. Die show was in februari voor het laatst te zien.

Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be