Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Eftelingse lichtshow dit weekend in première in Den Bosch

07-05-2016, 12.29 uur

Op de markt in Den Bosch gaat morgenavond een nieuwe lichtshow in première die is ontwikkeld door de Efteling. Op vijf panden komt de wereld van kunstschilder Jeroen Bosch tot leven met behulp van een videoprojectie van de firma Mr Beam.

De Efteling werkt zelf al jaren samen met het bedrijf. "Mr. Beam verzorgt voor ons de projecties bij Villa Volta, het Spookslot en De Vliegende Hollander en heeft ook nu een geweldige prestatie geleverd", vertelt Efteling-directielid Olaf Vugts in het Brabants Dagblad.

'Bosch by Night' duurt twaalf minuten. Dat is de perfecte tijdsduur, aldus Vugts. "Uit ervaring blijkt dat een paar minuten bij de meeste mensen niet beklijven. En als het langer zou duren, zou je mogelijk te veel vergen van omwonenden." Ook watershow Aquanura in de Efteling duurt exact twaalf minuten.

De show in Den Bosch wordt tot en met half december vertoond op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond. Er is een half jaar aan de productie gewerkt. Twee maanden geleden moest de première worden uitgesteld omdat een van de panden op de Bossche Markt plotseling instortte.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be