Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Voor alle fans van RollerCoaster Tycoon: pretparkgame Parkitect nu beschikbaar

06-05-2016, 22.36 uur

Het nostalgische gevoel van RollerCoaster Tycoon 1 en 2, maar dan in een modern jasje. Zo kan de nieuwe pretparkgame Parkitect waarschijnlijk het best omschreven worden. Een eerste officiële versie van het spel is sinds gisteren beschikbaar. De eerste reacties zijn positief.

Het doel is simpel: ontwerp en bouw het ultieme attractiepark. Gamers die Parkitect alvast mochten uitproberen, roemen de gebruiksvriendelijke interface en de simpele maar doeltreffende graphics. Het spel werd ontwikkeld door de onbekende Canadees-Duitse studio Texel Raptor.

Een belangrijk verschil met RollerCoaster Tycoon is dat spelers tijdens het bouwen van een achtbaan al kunnen zien hoe heftig de baan wordt, op het gebied van G-krachten en snelheid.

Parkitect is voor 18 euro beschikbaar via Steam Early Access. De komende maanden worden verschillende nieuwe functies ontwikkeld. Over ongeveer een jaar moet de volledige versie af zijn.Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be