Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Astérix

Parc Astérix luistert naar fans: nieuwe achtbaan in 2017

01-05-2016, 19.26 uur

De klant is koning, moet Parc Astérix gedacht hebben. Bezoekers mochten vorig jaar in een enquête opgeven wat voor attractie ze het liefst zien verschijnen. Een overweldigende meerderheid koos voor een familie-achtbaan. En dus opent het Franse pretpark volgend jaar een nieuwe rollercoaster.

Parc Astérix brengt de mythe van Pegasus tot leven in het Griekse themagebied. Er wordt een achtbaan gebouwd die zowel voor- als achteruit gaat. Vorig jaar lekten ontwerpen uit. De baan vertoont gelijkenissen met de FireChaser Express in het Amerikaanse Dollywood.

Andere opties in de enquête waren een dubbele topspin in Egyptisch thema en een flying coaster, waarin passagiers liggen, in de stijl van dondergod Thor.



Meer Parc Astérix
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be