Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Levensgroot vliegtuig op opvallend reclamebord Duinrell

02-05-2016, 11.06 uur

Automobilisten op de A4 worden geconfronteerd met de nieuwe attractie van Duinrell. Naast de snelweg staat een gigantisch reclamebord dat vliegtuigmolen Wild Wings moet promoten. Bovenop prijkt een levensgroot vliegtuig.

De ride wordt aangeprezen met de slogan "Wild Wings, you're in control!". Het vliegtuig is afkomstig uit het Wassenaarse pretpark. Eigenlijk stond de blikvanger bij de attractie, bovenop een sokkel naast de wachtrij. Nu is de sokkel tijdelijk leeg.

Wild Wings ging vorige maand open. Passagiers zitten in stoeltjes die 22 meter omhoog worden geslingerd. Met behulp van twee vleugels kunnen ze zelf bepalen of ze over de kop gaan.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be