Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland heeft oplossing voor trillen van achtbaan Lost Gravity

27-04-2016, 13.59 uurBeeld: Martijn Wittens

De nieuwe achtbaan Lost Gravity in Walibi Holland is iets stabieler geworden. Een extra steunbalk, die afgelopen week geplaatst werd, moet voorkomen dat een deel van de constructie heen en weer wiebelt als er een treintje overheen raast.

Eind maart kondigde het pretpark al aan dat onderzocht werd of Lost Gravity aanpassingen nodig had. Dat gebeurde in samenspraak met fabrikant Mack Rides. Op een video van Looopings was te zien dat een heuvel bij elk ritje hevig trilt.

Het schudden van de rail zou overigens geen veiligheidsrisico vormen voor de passagiers. Wel slijt de baan dan sneller. "Er treedt in de loop der jaren dan eerder metaalmoeheid op en dat willen we liever niet", zei een woordvoerster eerder.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be