Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

100.000 bezoekers in openingsmaand Wildlands Emmen

25-04-2016, 21.09 uur

Het gaat de goede kant op met de Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Het nieuwe dierenthemapark, open sinds 25 maart, heeft in de eerste maand zo'n 100.000 bezoekers getrokken. Directeur Frankwin van Beers is tevreden.

De afgelopen zondagen waren er telkens meer dan 10.000 mensen in park, meldt Van Beers aan RTV Drenthe. Het is de bedoeling dat Wildlands in een jaar tijd de grens van 1,3 miljoen bezoekers passeert. Volgens de directeur staan alle seinen nog op groen. "Als deze tendens zich doorzet, halen we dat."

Ondanks het slechte weer kwamen er tijdens het paasweekend twee keer zo veel gasten als vorig jaar in het oude Dierenpark Emmen. Er valt nog wel wat te verbeteren, erkent de baas. "Kinderziektes wil je natuurlijk niet, maar het hoort er wel een beetje bij. Het is net een nieuw huis, maar dan groter."

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be