Magic World of Lights

Lichtfestival Magic World of Lights presenteert plattegrond

20-04-2016, 13.56 uur | Reacties

Over anderhalve week openen de deuren van een nieuwe Nederlandse attractie: Magic World of Lights in Roermond. Sinds vandaag staat de plattegrond van het overdekte lichtfestival online. Daarop is te zien dat bezoekers straks kunnen wandelen door twaalf verschillende themazones.

Dat zijn achtereenvolgens The Netherlands, China, Aladdin, Oceans, Italy, England, Indians, Belgium, Rainforest, Germany, France en USA. In elk themadeel zijn bekende toeristische trekpleisters nagebouwd met behulp van verlichte sculpturen.


ZIE OOK: Failliet pretpark Yumble Roermond wordt lichtjesattractie: '250.000 bezoekers per jaar'

Magic World of Lights ligt naast de Designer Outlet Roermond, in de loods van het voormalige attractiepark Yumble. Dat ging vorig jaar vier maanden na de opening failliet vanwege geldgebrek en tegenvallende bezoekersaantallen.

Het nieuwe lichtjesfestival is vanaf 30 april dagelijks te bezoeken tussen 12.00 en 20.00 uur, ook op zon- en feestdagen. Binnenkort begint de kaartverkoop. Volwassenen betalen 13,50 euro per persoon.ZIE OOK: Bouw van lichtjesattractie Magic World of Lights in volle gang

Reacties