Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Jongeren mishandeld door kermisbazen na beklimmen attractie

10-04-2016, 15.24 uur

In het Belgische Kortrijk zijn zaterdagochtend drie kermisexploitanten op de vuist gegaan met twee jongeren. Na een nachtje stappen besloten de rebelse feestvierders om een kermisattractie te beklimmen. Toen de exploitanten dat zagen, sloegen de stoppen door.

De kermisbazen konden niet lachen om de kwajongensstreek. Ze mepten de twee ongewenste bezoekers het ziekenhuis in. Eén van de slachtoffers raakte zwaargewond. Hij liep een oogkasbreuk en een neusbreuk op, melden Vlaamse media.

Beide slachtoffers komen uit Zwevegem. De drie opgepakte daders moeten zich via het snelrecht voor de rechter verantwoorden.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be