Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuwe attracties? Raadselachtige werkzaamheden bij Disneyland Paris

04-04-2016, 22.43 uurBeeld: @ED92live

Er zijn interessante werkzaamheden gespot in de buurt van Disneyland Paris. Op een braakliggend terrein naast het Walt Disney Studios Park rijden graafmachines af en aan. Wat er gaat gebeuren is onduidelijk, maar fans speculeren onmiddellijk over een grote uitbreiding.

De grondwerkzaamheden vinden plaats in een groot gebied dat ligt achter stuntshow Moteurs… Action!, kindergebied Toy Story Playland en darkride Ratatouille: The Adventure. Fansite ED92 kwam met foto's op de proppen.

De geruchtenmolen draait op volle toeren. Dat er uitbreidingsplannen klaarliggen voor het Walt Disney Studios Park staat vast. Een voormalig directielid sprak in 2012 over de komst van de interactieve darkride Toy Story Midway Mania.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be