Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Magic World of Lights

Bouw van lichtjesattractie Magic World of Lights in volle gang

03-04-2016, 12.59 uur

In Roermond wordt hard gewerkt aan de nieuwe lichtjesattractie Magic World of Lights, de vervanger van het failliete overdekte pretpark Yumble. In de hal van negenduizend vierkante meter zijn veertig kunstenaars uit China bezig om alle lichtsculpturen in elkaar te zetten.

Op Facebook verschenen foto's van de werkzaamheden. Over vier weken, op zaterdag 30 april, is de officiële opening. De initiatiefnemers verwachten in een jaar tijd 250.000 bezoekers. De entreeprijs is 13,50 euro voor volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 9,50 euro. Parkeren onder het complex kost 3 euro.

In Magic World of Lights zijn replica's van iconen als het Colosseum, de Eiffeltoren, de Big Ben, de Toren van Pisa, de Chinese Muur en het Vrijheidsbeeld te zien. Ze worden verlicht met behulp van 80.000 led-lampjes.









Meer Magic World of Lights
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be