Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Gezocht: durfallen die 24 uur lang in de achtbaan willen zitten

24-03-2016, 22.37 uur

Attractiepark Toverland is op zoek naar waaghalzen met een sterke maag. Twaalf personen krijgen de kans om 24 uur lang in de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux te zitten: Troy.

De zogenoemde Troy Coaster Challenge vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 juni, van 12.00 tot 12.00 uur. Wie de uitdaging aan wil gaan, kan zich tot en met 8 april aanmelden bij het Limburgse attractiepark. De 'Troy-strijders' moeten wel beschikken over een goede medische conditie.

Er worden diverse acties georganiseerd om geld op te halen voor een goed doel, Stichting Heppie. Zo krijgen geïnteresseerden de kans om tegen betaling een kwartiertje mee te rijden met de deelnemers. In 2010 organiseerde Toverland al een soortgelijk evenement.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be