Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
WitchWorld Almere

Boek over nieuw pretpark WitchWorld Almere komt in september uit

14-03-2016, 18.15 uur

Benieuwd naar het verhaal achter het nieuwe pretpark WitchWorld Almere? In september verschijnt het boek 'Tweestrijd', een middeleeuws fantasyverhaal over de bewoners van het park. Schrijver en initiatiefnemer Ton Theunis heeft vandaag zijn manuscript overhandigd aan een uitgeverij.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor de 16-jarige jonkvrouw Elaine en haar vrienden Ivar, Pippijn en de trol Toerio. Het verhaal speelt zich af in het Flevoland van 753 na Christus. Het is de bedoeling dat er later meer delen in de boekenreeks verschijnen.

De promotiecampagne gaat komende zomer van start. WitchWorld ontwikkelt verder onder andere films, apps, games en merchandise. Bedenker Theunis verwacht dat het park in 2019 opengaat.

Meer WitchWorld Almere
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be