Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park

Voor alle koopjesjagers: pretpark verlaagt entreeprijs van 63 euro naar 15 cent

12-03-2016, 12.08 uur

Voor een prikkie naar een pretpark? Het Britse Thorpe Park verlaagt de toegangsprijs tijdelijk naar 15 eurocent. Normaal gesproken kost een toegangskaartje 49,99 pond, omgerekend 63 euro.

Het gaat om een speciale actie ter gelegenheid van de opening van de nieuwe attractie Derren Brown's Ghost Train. Er zijn 1871 spotgoedkope tickets beschikbaar. Het verhaal rond de Ghost Train speelt zich af in het jaar 1871.

Wie een voordelig kaartje wil bemachtigen, moet op vrijdag 25 maart om 10 uur 's ochtends naar de website van Thorpe Park gaan. Bestellen kan met de code DBGT1871. De entreebewijzen zijn geldig tot begin oktober. Op 6 mei gaat de nieuwe Ghost Train open.

Meer Thorpe Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be