Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling krijgt bouwvergunning voor nieuw vakantiepark van 30 miljoen euro

10-03-2016, 12.00 uurBeeld: Sjoerd Gabriëls

De bouw van het nieuwe Efteling-vakantiepark Loonsche Land kan beginnen. De gemeente Loon op Zand verleent een omgevingsvergunning voor het 30 miljoen euro kostende project. Over een jaar moet het vakantiepark af zijn.

Het Loonsche Land omvat straks negentig huizen en een hotel van vijf verdiepingen, met in totaal duizend bedden. In januari begonnen de eerste voorbereidende werkzaamheden. Er werd onder meer archeologisch onderzoek verricht.

De accommodaties staan in het teken van de natuur, onder het motto "Dichter bij de natuur kun je niet komen". De Efteling spreekt over boomhutten, duinwoningen, boschalets en schaapskooien. Er zijn nog geen ontwerpen vrijgegeven.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be