Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling lanceert nieuwe website met interactieve kalender, Instagram-foto's en 3D-plaatjes

01-03-2016, 12.47 uur

De officiële website van de Efteling is opgefrist. Vanaf vandaag heeft de webstek een nieuw uiterlijk en een andere indeling. De gelikte site kent drie belangrijke pijlers: het attractiepark, overnachtingsmogelijkheden en het Efteling Theater.

Alle attracties kregen een eigen pagina met video's, foto's en een connectie met Instagram. Ook restaurants worden uitgebreid besproken. Bijzonder is dat sommige afbeeldingen een subtiel 3D-effect hebben. Op een vernieuwde kalender is vanaf nu per dag te zien welke shows worden opgevoerd en welke attracties gesloten zijn.

Nog niet alle informatie op de website klopt. Er moeten wat puntjes op de i gezet worden. Aan het hypermoderne platform is meer dan een jaar gewerkt. "We willen nationale én internationale gasten nog meer inspireren om een bezoek aan ons park te brengen", zegt een woordvoerster. De Efteling ging in zee met het Deense ICT-bedrijf Sitecore.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be