Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Koning Willem-Alexander mag week eerder naar nieuw dierenpretpark Wildlands Emmen

16-02-2016, 22.28 uur

De koning zijn heeft zo z'n voordelen. Koning Willem-Alexander mag een week eerder dan de rest van Nederland rondlopen in Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Hij opent het nieuwe dierenpretpark op vrijdag 18 maart.

Pas op vrijdag 25 maart kunnen reguliere bezoekers voor het eerst naar binnen. Een woordvoerster van Wildlands zegt "heel blij en heel trots" te zijn vanwege de komst van de koning.

Wildlands is een themapark met dierenverblijven en pretparkattracties. De dieren leven in een nagebootste jungle, savanne en poolgebied. Het project van 22 hectare kost zo'n 200 miljoen euro. Het oude Dierenpark Emmen sloot eind vorig jaar definitief.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be