Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Flinke prijsverhoging Walibi Holland: gezinspas wordt 25 euro duurder

15-02-2016, 22.25 uur

Ook Walibi Holland verhoogt de prijzen. Zowel entreekaartjes als abonnementen worden dit jaar duurder. Losse entreebewijzen gaan komende zomer 35,50 euro per persoon kosten (33,50 euro in het laagseizoen). Vorig jaar lag de prijs nog een euro lager.

De prijs van een gezinspas stijgt het hardst: van 250 euro naar 275 euro, een toename van 10 procent. Voor een persoonlijk abonnement zijn Walibi-fans dit seizoen 79,95 euro kwijt. Dat was vorig jaar nog 75 euro per stuk.

"De prijs is iets omhoog gegaan vanwege onze nieuwe ride Lost Gravity", laat het pretpark op Facebook weten. Directrice Mascha van Till denkt dat de meeste bezoekers slim genoeg zijn om kortingsacties af te wachten. "Als je kundig bent en je kijkt op internet, dan kan je voor een redelijke prijs op bezoek", zei ze in een interview.

De concurrentie volgt dezelfde trend. Een Efteling-kaartje kost vanaf vandaag 36,50 euro per persoon. Abonnementen voor het sprookjespark zijn een stuk duurder dan die voor Walibi: 170 euro. De Efteling is wel vijf maanden per jaar langer open.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be