Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland komt met nieuwe acrobatenshow in de zomer

15-02-2016, 20.02 uur

In het theater van Bobbejaanland is in de zomermaanden een nieuwe show te zien. Het Vlaamse pretpark koos voor een acrobatenvoorstelling met de naam Harmony, geproduceerd door het Franse entertainmentgezelschap Les Farfadais.

De act wordt omschreven als "een spannende reis door het koninkrijk van water, lucht en aarde". Volgens de beschrijving gaat het publiek "dromen met ogen open". De show draait van 9 juli tot en met 28 augustus. Les Farfadais werd eerder ingehuurd door onder andere Disneyland Paris.

In 2015 werd in het theater de goochelshow The Wheel of Wonder opgevoerd. Dit seizoen krijgt Bobbejaanland er in ieder geval geen grote nieuwe attractie bij. "Ik veronderstel dat we niet de kans gaan krijgen om de eerste twee jaar iets nieuws te openen", zei commercieel directrice Peggy Verelst vorig jaar.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be