Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Amerikaanse fonteinenbouwer strikt oud-directeur Efteling

14-02-2016, 19.53 uur

Gaan we watershows zoals Aquanura in de Efteling binnenkort op meer plekken in Europa zien? Bart de Boer, oud-directeur van de Efteling, heeft de opdracht gekregen om de Amerikaanse fabrikant van het fonteinenspektakel te promoten in Europa. De voormalige Efteling-baas mag zich officieel vertegenwoordiger van WET Design noemen.

"We proberen WET hier meer bekendheid te geven", legt De Boer uit aan Looopings. "Dat mag ik doen. En dat doe ik graag. Ik zie Aquanura nog steeds als een van de betere stappen die de Efteling heeft gezet, esthetisch en commercieel."

Volgens de oud-directeur zijn de watershows lang niet alleen geschikt voor attractieparken. "WET is in Europa alleen bekend om megafonteinen: Dubai, Las Vegas, Kaatsheuvel... Terwijl ze in de Verenigde Staten ook in bijvoorbeeld winkelcentra te vinden zijn. Europese pretparken behoren ook tot de doelgroep, maar er zijn er niet veel die zich zoiets kunnen permitteren."

Aquanura opende in 2012. Bart de Boer was directievoorzitter van de Efteling tussen 2008 en 2013. Tegenwoordig is hij de baas van NHTV Executive Education en houdt hij zich bezig met het verbeteren van de Tilburgse kermis.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be