Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

'Looping Star in Slagharen kan nog minstens een jaar mee'

14-02-2016, 12.54 uur

Een geruststelling voor nostalgische achtbaanliefhebbers: de Looping Star in Attractiepark Slagharen blijft voorlopig gewoon open. Hoewel de rollercoaster uit 1979 al jaren op de nominatielijst staat om verwijderd te worden, zijn er nog geen concrete plannen om de baan te slopen.

"We hebben deze winter weer alles op alles gezet om hem operationeel te kunnen houden", zegt directeur Wouter Dekkers. Hij denkt dat de Looping Star nog minstens een jaar meekan. 100 procent zekerheid kan hij echter niet geven. "Natuurlijk zijn we altijd afhankelijk van keuringsinstanties. Vorig jaar hebben we voor de zekerheid alvast wat reserveonderdelen ingeslagen."

Dekkers hoopt in 2017 of 2018 een nieuwe achtbaan te kunnen presenteren. Eerder verklaarde de directeur al dat Slagharen eigenlijk niet zonder een noemenswaardige achtbaan kan. "Wat is een attractiepark zonder grote attractie?"

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be