Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling gaat door met Midsummer Festival: tweede editie op 18 juni

16-02-2016, 13.45 uur

Het Midzomernacht-feest dat de Efteling vorig jaar voor het eerst organiseerde, krijgt een vervolg. Op zaterdag 18 juni vindt de tweede editie plaats. In de hoop meer buitenlandse bezoekers te trekken, wordt de naam gewijzigd naar Efteling Midsummer Festival.

De Efteling viert de langste dag van het jaar, die overigens officieel pas op 21 juni in de agenda staat. Bijzonder is dat het feest dit keer al om 12 uur 's middags begint. Bezoekers kunnen een "zomers festival met optredens, dj's, entertainment en kleine loungeterrassen" verwachten. Alle attracties zijn open.

Er moeten speciale kaartjes voor gekocht worden. Die zijn vanaf volgende maand beschikbaar. Overigens kunnen bedrijven het evenement een dag eerder, op vrijdag 17 juni, al exclusief inzetten voor hun medewerkers.

Hoewel de Midzomernacht in 2015 nog geen vijfduizend personen trok, spreekt het pretpark van een "succesvolle eerste editie".

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be