Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Twee keer over de kop in nieuwe achtbaan Walibi Holland

23-01-2016, 17.36 uurBeeld: Rogier de Groot

De nieuwe achtbaan Lost Gravity in Walibi Holland gaat niet één, maar twee keer over de kop. Vandaag werd de tweede inversie van de rollercoaster gemonteerd, blijkt uit paparazzifoto's van Walibi-fan Rogier de Groot. Het gaat om een 'zero-gravity roll', waarin inzittenden even gewichtsloos zijn.

Het duurde even voordat het element op de goede plek zat, vertelt De Groot. "Het baandeel werd na het maken van de foto's weer tijdelijk verwijderd", schrijft hij op een pretparkforum. "Omdat het element niet goed hing, moest de boel even bijgesteld worden."

De eerste inversie van de nieuwe rollercoaster werd halverwege december gesignaleerd. Inmiddels is het de buitenkant van het station af. Lost Gravity opent over twee maanden.







Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be