Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Wanneer gaat de Pagode in de Efteling weer open?

15-01-2016, 16.00 uurBeeld: Eftelwesley

Het gaat nog wel even duren voor Efteling-bezoekers weer in uitkijktoren Pagode kunnen stappen. De attractie is al meer dan vijf maanden gesloten vanwege technische problemen. Wanneer de vliegende tempel weer in gebruik wordt genomen, weet het pretpark zelf ook niet. "Maar dat zal in ieder geval niet op korte termijn zijn", zegt een woordvoerster.

De afgelopen dagen vonden er al wel meerdere testvluchten plaats. "Hoe snel de attractie heropent, hangt af van de resultaten van die testen." De Pagode is dicht sinds 8 september. In juli was de toren ook al vier weken kapot.

Voor Efteling-fans kan de heropening van de in het oog springende attractie niet vroeg genoeg komen. Zij willen de Pagode gebruiken om de bouw van de nieuwe attractie Symbolica te volgen. De Efteling heeft beloofd dat de Pagode door de komst van Symbolica niet wordt aangepast.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be