Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Vrouw eet oliebol op de kermis en sterft ter plekke

28-10-2015, 17.14 uur

Voor een Belgische vrouw is een bezoekje aan de kermis fataal geworden. Begin deze maand nam ze een hap uit een oliebol op de kermis in Luik. Ze stikte erin en overleed ter plaatse, schrijven regionale media.

Op zondag 4 oktober liep slachtoffer Claire samen met haar echtgenoot Laurent over het kermisterrein, op zoek naar een hapje. Bij een oliebollenkraam stond het echtpaar stil. Claire was volgens haar man een groot liefhebber van lekkernijen: angstaanjagende attracties waren voor haar niet weggelegd.

Maar na het bestellen van een oliebol ging het mis. De vrouw verslikte zich in de deegbal en kwam in ademnood. Hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar na een half uur reanimeren moesten ambulancemedewerkers vaststellen dat de hartslag van Claire wegbleef.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be