Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn baalt van inbrekende youtubers

14-10-2015, 18.43 uur

Avonturenpark Hellendoorn is niet blij met de grapjassen van YouTube-kanaal StukTV. Zij besloten onlangs voor de grap in te breken bij het pretpark. Met een opblaasbaar bootje en gehuld in een piratenpakje peddelden ze door een wildwaterbaan heen.

Een woordvoerder noemt de actie "zeer gevaarlijk en onverantwoord". "Dit is geen onschuldig grapje meer", zegt voorlichter René Peul. Tijdens de stunt was het Avonturenpark gesloten. "Het had fataal kunnen aflopen als de pompen van de wildwaterbaan aan waren gezet. Dan hadden deze kwajongens een zeer groot probleem gehad."

Hij benadrukt dat het niet gaat om een vooropgezet plan. "Wij wisten van niets, er is nul overleg geweest. Dit is geen leuke reclame. Ze geven echt het verkeerde voorbeeld."

Dat medewerkers van het attractiepark de YouTube-figuren niet hebben opgemerkt, vindt Peul wel raar. "Er was volop bedrijvigheid omdat we bezig waren met de aankleding van ons Halloween-evenement." Hij weet nog niet of er juridische stappen worden ondernomen. "Dat wordt nog intern besproken."

Hellendoorn had vorig jaar ook al te maken met een ongewenste bezoeker die kwam filmen terwijl het park gesloten was. Toen stonden de poorten wagenwijd open. StukTV sloeg eerder toe in de Efteling, Drievliet en Duinrell.



Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be