Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling geeft teleurgestelde bezoeker gratis toegang

09-10-2015, 18.00 uur

De Efteling is plotseling wel héél gul op social media. Een jongen die klaagde dat een souvenirkar gesloten was, kreeg zomaar gratis toegang tot het pretpark aangeboden. Hij mag binnenkort een keer kosteloos naar binnen.

Ene Michael was naar eigen zeggen van plan om bij een kraampje naast achtbaan Baron 1898 een dukaat te kopen. Toen hij op Twitter vroeg waarom het stalletje niet open was, reageerde de Efteling als volgt: "Woon je in de buurt van ons park? Zo ja, dan mag je een andere keer terugkomen om - zonder entreekosten en op vertoon van een geldig ID - alsnog een dukaat te kopen."

De social media-kanalen van de Efteling worden sinds kort beheerd door Scooperz, een extern bureau uit Breda.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be